03-09-11

OPENING NIEUWE SCHOOLJAAR + AANKONDIGEN JAARTHEMA (01/09/2011)

Triiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingggggggggggg.... daar gaat de bel. Het startsignaal van een nieuw schooljaa. Op de speelplaats heel wat lachende gezichten, maar af en toe ook een traantje.
Voordat we naar onze nieuwe klas gaan, verzamelden we op het vierkant met de volledige school.

DSCF8548 (Custom).JPG   DSCF8550 (Custom).JPG  DSCF8552 (Custom).JPG DSCF8555 (Custom).JPG
(Je kan de foto's bekijken in het groot door erop te gaan klikken).

DSCF8553 (Custom).JPG
Juf An (vestigingsverantwoordelijke voor onze school) heet alle leerlingen en ouders  welkom en zet de nieuwe leerlingen alvast eens in de belangstelling.


 

DSCF8557 (Custom).JPG
Dit schooljaar werken we aan een nieuw jaarthema: 'Kies K(L) eurig! Dit wordt natuurlijk ook visueel voorgesteld. Juf Marijke zorgde ervoor dat alle mensen die ons schooltje voorbijrijden te zien krijgen waarrond we met onze volledige school werken!

Als jullie goed hebben gekeken naar de vorige foto's dan kan je zien dat alle leerkrachten vandaag helemaal in het wit naar school zijn gekomen. Of toch niet helemaal.... elke leerkracht had een specifiek kleur van sjaal aan.
Op de speelplaats zijn allemaal ballonnen verstopt in die kleuren, de kinderen mogen een ballon gaan zoeken met hetzelfde kleur als hun nieuwe juf.DSCF8562 (Custom).JPG
Aangezien het voor de kleintjes  niet evident is om de eerste schooljaar in zo'n massa rond te lopen, heeft de juf de ballonnetjes in hun hand.
Iedereen heeft een ballon gevonden/ gekregen? Tijd om onze klas te gaan verkennen...

12:44 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.